Vergroot jouw impact als leidinggevende

door te inspireren vanuit jouw kracht!

Als ik over je schouder mee zou kijken dan zie ik dit…..

 

  • Jouw teamleden kijken je glazig aan als je de afgesproken taken bespreekt en hen vraagt naar het uitblijven van resultaat
  • Het lukt je niet goed om te delegeren en je blijft steeds extra werk naar je toe trekken
  • Je schiet wel eens onhandig uit je slof als je het echt hebt gehad
  • Je reageert weer te aardig en begripvol, zegt dat je snapt dat het lastig is en dat je hen hoort beloven het de vólgende anders te doen.

Trekken aan een dood paard…..

Ik heb het gevoel dat je niet tevreden bent over wat jullie bereiken. Jullie spreken niet alles naar elkaar uit en alles kost je meer energie dan dat je er voor krijgt. Je denkt regelmatig “jongens, hoe simpel kan het zijn? Hou je gewoon aan de afspraken”. Je hebt echt hele goede vakmensen in je team, je ziet ieders kwaliteiten, maar wat heb je vaak het gevoel dat je moet sleuren aan een dood paard…

Als het aan jou lag dan…..

Weet én doet jouw team uit zichzelf wat nodig is! En meer! Ze sturen zichzelf en elkaar, hebben energie en hebben jou eigenlijk niet meer nodig. En dat je thuis komt en energie en aandacht over hebt, en niet steeds op je telefoon alles hoeft te checken. Hoe mooi zou dat zijn?

Tijd voor een Twist2Change! 

Doe de leiderschaps APK!

2×2 Tips Sessie

2 intensieve sessies van 2 uur. Resultaat: inzicht in gedrag en ontwikkeladvies (tips)

In twee sessies brengen we jouw effectiviteit en impact als leider in kaart. Je krijgt zicht op je sterke punten en je valkuilen. Je krijgt praktisch advies waar je in jouw praktijk mee verder kan.

3×3 Tools Sessie

3 intensieve sessies van 3 uur. Resultaat: inzicht, visie en vaardigheden (tools)

In drie sessies van 3 uur brengen we niet alleen jouw impact en effectiviteit in kaart, we gaan ermee ook aan de slag. Je ontwikkelt een visie op hoe jij wil leidinggeven en je krijgt op maakt coaching bij de vertaling naar jouw praktijk.

4×4 De VIP-Vier

4 intensieve sessies van 4 uur, de VIP-VIER. Resultaat: inzicht, visie, training en transformatie (transformatie)

In VIP-VIER krijg je inzicht in jouw impact als leidinggevende, ontwikkel je je eigen visie en gaan we aan het werk om die visie te vertalen in duurzaam leiderschaps gedrag. Je krijgt een speciaal op jouw leerwensen gemaakte intensieve training.

Hier boeken

Direct voor jezelf of jouw team de APK boeken? Schrijf je in!

Klanten waarvoor ik gewerkt heb

Judith van Zelm van Eldik

Beetslaan 226
2281 TS Rijswijk

T  +31 655 331 342
E  judith@twist2change.nl

Twist2Change