Kies voor maatwerk training & coaching wat naadloos aansluit bij jouw leerbehoefte 

Individuele coaching

In een persoonlijk coaching traject gaan we aan de hand van jouw leervraag op zoek naar de dynamiek die daar aan ten grondslag ligt en welke “twist” je hebt te maken. Waarom doe je zoals je doet? Wat zijn jouw automatische gedragspatronen? Waarmee zet jij jezelf vast? En wat heb je te doen om weer in beweging te komen? Na een uitgebreide intake spreken we af hoeveel sessies we aan het werk gaan. In een traject gaan we stap voor stap in op jouw coachvraag en verdiepen we de thema’s die naar boven komen. De sessies hebben een gevarieerd karakter. We werken met diverse ervaringsgerichte en creatieve werkvormen. Een talenanalyse van StrengthScope kan worden ingezet om jouw talenten, jouw energiebronnen, in kaart te brengen. Ook kunnen we aan de hand van een DISC analyse jouw communicatie voorkeuren en hoe je onder druk communiceert inzichtelijk maken. Datgene zetten we in om beweging opgang te brengen en op een hele andere manier naar je eigen vraagstuk te kijken. Ineffectieve gedragspatronen en hun oorsprong komen in beeld, waardoor verandering ervan mogelijk wordt. Tussendoor geef ik je diverse opdrachten en bied ik e-coaching aan.

Communicatie skills lab

Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg

Merk je dat je steeds op dezelfde manier communiceert in lastige situaties? Wil je je communicatievaardigheden weer eens onder de loep nemen en een twist geven? Behoefte aan een korte, krachtige training? Boek dan een communicatie skills lab. Samen met mij en een acteur ga je in een ochtend of middag actief aan de slag met jouw specifieke leervraag. Intensief oefenen, veel energie en direct resultaat gegarandeerd. Je vergroot je zelfinzicht in het effect van jouw vaardigheden, houding en gedrag. Je krijgt concrete tools aangereikt die jou direct een stap verder helpen. Maximaal aantal deelnemers is 4 personen.

Interesse? Neem contact op!

Incompany 

De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo. We worden continu uitgedaagd als individuen en organisaties om ons aan te passen, anders te reageren op uitdagingen en ons te blijven ontwikkelen. Dit vraagt leiderschap van ons. Om te kunnen veranderen moeten we onszelf een twist geven. Zodat we niet vast blijven zitten in onze bekende patronen. Twist2Change denkt graag mee wat een passende training of interventie is om duurzaam en flexibel in te kunnen blijven spelen op alles wat er op je af komt. Daarvoor put ik uit jarenlange ervaring op het gebied van training design en uitvoering van trainings- en coachingstrajecten in zowel de profit als non-profit sector. Kundig, ervaren en creatief. Doen wat nodig is, én net een beetje anders. 

Neem contact op voor een intake.

Judith van Zelm van Eldik

Beetslaan 226
2281 TS Rijswijk

T  +31 655 331 342
E  judith@twist2change.nl