Reacties van klanten

 

Inmiddels heb ik 2x Judith mogen inzetten voor ons team. Zij weet uiteenlopende karakters en gedrag mee te nemen naar beter samenwerken en inspelen op klanten. Haar huiswerk passen we dagelijks toe. Standaard levert zij maatwerk. Geen vaste methode maar creatief inzetten wat werkt.

Frits Willem Bakker

Man­ag­ing Partner, Prospectory

Judith is an energetic professional who can both work effectively designing and managing developmental projects and fulfill the role of trainer/coach in a very personal and involved style. Working with Judith is always a delighting experience and leads to magnificent results!

Frans Wijngaarden

Directeur, Performance Matters

Judith heeft ons team laten inzien hoe we steeds met elkaar in een ongezonde dynamiek terecht komen. Waar we off-track raakten en teveel in de details verzanden. Judith heeft ons geconfronteerd met het effect van onze individuele communicatie en geholpen zaken naar elkaar uit te spreken die we maar zijdelings aanraakten. We zijn weer meer verbonden met elkaar op de visie die we hebben en weten nu beter hoe we dat als één team in de organisatie gaan uitdragen.

MT ingenieursbureau

Judith heeft voor het domein Portefeuillemanagement de voorbereiding, meegedacht aan het programma en begeleiding verzorgd voor een succesvolle middag met als thema verbinden. Het thema van de middag was elkaar beter en anders leren kennen. Judith leidde de middag in een Rotterdams theater met veel enthousiasme. Dat resulteerde in spontane toneelstukjes, veel praten met elkaar met als hoogtepunt een samenzang op een Afrikaans ritme. Zonder de energie van Judith zou deze middag niet dit succes hebben bereikt. De volgende ochtend kwamen collega’s neuriënd het kantoor binnengelopen. 

Kay Schellen

Directeur Portefeuillemanagement, Woonstad Rotterdam

De cursus kwam voor mij precies op het juiste moment. Op mijn werk was toen sprake van een ingewikkelde situatie met collega’s waarbij met name de communicatie lastig en heftig verliep. Mijn natuurlijke neiging was om op zo’n moment me terug te trekken en niet te reageren. De cursus heeft me het zelfvertrouwen gegeven dat ik een effectieve manier van communiceren al in mij had en heeft me net dat zetje gegeven om niet meer teveel na te denken voordat ik wat zeg, maar om gewoon te doen. Ik kom nu meer op voor mezelf, durf feedback te geven in het moment en ben assertiever geworden. Ook laat ik me minder afschrikken door verbaal sterkere personen. Mijn collega’s geven ook aan dat ze mij deze groei hebben zien maken. Al met al ben ik heel blij dat ik deze cursus heb gedaan. Judith, heel veel dank voor je heldere en directe feedback. Je stimuleerde mij om net wat verder uit mijn comfortzone te gaan dan ik van plan was. Dat heeft me hier gebracht.

Leonie Steenis

Programmamanager, Fontys hogeschool

Partners

Van Harte & Lingsma Leiderschapstrainingen
Van Harte & Lingsma

Persoonlijk leiderschap; Communicatie, interactie en samenwerking; Profileren;

Eddies

Leiderschaps ontwikkeling in het kader van organisatie verandering; executive coaching; talentontwikkeling

Theatergroep Wordt Vervolgd
Theatergroep Wordt Vervolgd

Terugspeeltheater en creatieve interventies voor grote groepen, in het kader van  cultuurverandering, leiderschaps ontwikkeling;  teambuilding; speciale events (bijv jaarafsluiting, management dagen, afscheid collega, start of afsluiting van groot project)

Klanten waarvoor ik gewerkt heb

Judith van Zelm van Eldik

Beetslaan 226
2281 TS Rijswijk

T  +31 655 331 342
E  judith@twist2change.nl